Συχνές Ερωτήσεις

Μια κορυφαία μέθοδος με άμεσα αποτελέσματα, χάρη στην έκθεση του σώματος σε ψυχρό, αλλά πάντα ξηρό αέρα για σύντομο χρονικό διάστημα διάρκειας (max 3 λεπτά).

Γιατί συνδυάζει τα σημαντικά αποτελέσματα: ευεξία, γρήγορη αποκατάσταση από τραυματισμούς, ενεργοποίηση της φυσικής άμυνας του οργανισμού, ευεξία, ομορφιά, απώλεια βάρους. Επιπλέον, προσφέρει αντιγηραντικά αποτελέσματα.

Κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης συνεδρίας, πέφτει η θερμοκρασία της επιδερμίδας και ενεργοποιούνται οι φυσικοί αμυντικοί μηχανισμοί του σώματος. Συγχρόνως, παράγονται ενδορφίνες -οι γνωστές και ως ορμόνες της ευτυχίας-  ενώ αυξάνεται και το οξυγόνο στο αίμα με μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες.

Σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας, υπάρχει πάντοτε ένας εκπαιδευμένος και πιστοποιημένος χειριστής με πιστοποίηση από την TÜV HELLAS & την Cryosauna Hellas, ο οποίος επιβλέπει όλη τη διαδικασία. Επιπλέον, οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με τη χρήση κορυφαίου εξοπλισμού με σήμανση CE, πληρώντας όλες τις συνθήκες ασφαλείας.

Η έκθεση του σώματος στο κρύο χρησιμοποιείται ως θεραπευτική μέθοδος εδώ και τρεις δεκαετίες στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Τα ευεργετικά αποτελέσματα του κρύου είναι ήδη γνωστά από την αρχαιότητα.

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι η έκθεση του σώματος σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, ενεργοποιεί τις φυσικές διαδικασίες άμυνας του οργανισμού και βελτιώνει τη φυσική κατάσταση του σώματος, αυξάνοντας αισθητά και το επίπεδο ευεξίας.

Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν μία συνεδρία ανά δύο ημέρες.

Η έκθεση στο κρύο συμβάλλει στην ενίσχυση του μεταβολισμού, βοηθώντας στην κατανάλωση περισσότερων θερμίδων και συνεπώς στην απώλεια βάρους.

Και οι δύο τρόποι είναι ασφαλείς. Η κρυοθεραπεία, πριν από τη σωματική άσκηση, ενισχύει την ενέργεια και την αντοχή, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση και την αναζωογόνηση των μυών. Μετά από μία συνεδρία συνιστάται ελαφριά άσκηση προκειμένου να μπορέσει να σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία του σώματος και να ενισχυθεί η διαστολή των αγγείων.

Η κρυοθεραπεία εφαρμόζεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Για άτομα ηλικίας 15 έως 18 ετών είναι απαραίτητη η γονική συναίνεση και παρουσία και αφορά μόνο νεαρούς αθλητές.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: